Thursday, September 15, 2011

Birthday Cake



Birthday cake choic moist + buttercream 2kg + edible.



Thursday, July 14, 2011

Cupcake Birthday



















Lamanyer tak update blog ni, rindu, kempunan dan sebagainyer. Tuntutan kerja lain menghambat menghalang aku nak update blog kesayangan ku ini..hiiikkkkk...hari ni satu gambar dulu yang lain kena masukkan dalam peti simpanan dulu..masa oooo masa...


Kalo nak order bley la email kat chempaka_8@yahoo.com or sms kat saya ye.








































Monday, May 16, 2011

BARBIE BIRTHDAY CAKE

Barbie cake for birthday di tempah oleh Maziah.

Tuesday, May 3, 2011

UPIN DAN IPIN




Upin dan Ipin edible dalam bekas dome, nak tahu price email to me ok at chempaka_8@yahoo.com or pm me at FB @ haslinawati Othman..


Saturday, April 23, 2011

CUPCAKE + CAKE FOR BIRTHDAY














Pakej cupcake + cake for birthday di tempah oleh Amin untuk puteri tunggal, 66pcs cupcake size 8" dan cake 9" choc moist +buttercream+edible image. Sesaper yang berminat untuk package ni email saya k kat chempaka_8@yahoo.com..






Tuesday, April 19, 2011

MOTHER DAYS SPECIAL FROM SWEETYLICIOUS

Salam Sejahtera Semua,

Sempena menyambut dan menghargai ibu ibu di luar sana, Sweetylicious akan memberi 10% off untuk semua produk dari Sweetylicious. Apa yang anda perlukan lakukan cuma email to Chempaka_8@yahoo.com dan tempahan adalan sah hanya dari 20hb April sehingga 8hb Mei, tak termasuk caj penghantaran. Selamat Hari Ibu.!!

Friday, February 25, 2011

Monday, February 7, 2011

EDIBLE CUPCAKE



Edible cupcake for makan-makan.Please email in advance yeah coz edible i kena tempah @ ayulicious.

CUPCAKE

Order from Tasha Alam Budiman.tq

JELLY CUPCAKE



Jelly cupcake for birthday bash order from my neighbour kat Alam Budiman..tq

BABY SHOWER CUPCAKE




Tq,opppsss lupa dah nama yang order tapi from Alam Budiman..tq..150pcs cupcake


Thursday, January 13, 2011

CHEESE TART

Cheese tart repeat order dari Kak Aishah Subang 2, tq